T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

Varmloese.jpg

Varmløse Version 1.0

28-04-2019

Sikre hitmagere i Markedsteltet lørdag aften

Varmløse Version 1.0 og Jack Flash And The Comets deler scenen lørdag aften.

Har du bare en gang oplevet et proppet markedstelt lørdag aften, så ved du, hvordan 2500 højstemte markedsgæster kan skråle med på både gamle og moderne klassikere, danse på bordene og feste igennem.

Ingen skubber gang i festen bedre end lokale Jens Varmløses Version 1.0. I år spiller han på Hjallerup Marked for 13.gang, når han indtager scenen i Markedsteltet lørdag aften. Sammen med Jack Flash And The Comets er du garanteret solid og velkendt markedsmusik fra 19-02.

- Da jeg kom på Hjallerup Marked som dreng, gik jeg jo rundt og drømte om at spille der og var nok lidt misundelig, husker han. Det gik siden i opfyldelse med en række koncerter med bandet Sixpack, siden i forskellige andre konstellationer, siger frontmand, sanger og guitarist, Jens Varmløse.

Han er født og opvokset i Hjallerup, hvor han boede i 20 år og gik i Hjallerup Skole. Hans far spillede i 70’erne på markedspladsen med de lokale helte Caroleines. Forældrene bor stadig i byen, mens Jens er flyttet med familien til Bindslev.

- Vi er mange børn af byen, der taler om juleaften og Hjallerup Marked, og for mig og de andre venner på scenen er der ikke ret meget, der er større end det. Når 2500 mand er enige om at holde fest, så bliver det intenst, og så møder man selvfølgelig mange man kender, siger han.

Lørdag aftens andet navn, Jack Flash And The Comets, er også garvede på Hjallerup Marked. De fem rutinerede herrer har tidligere spillet under navnet Dirty Frank og spiller senere på sommeren på blandt andet Skagen Festival.

Støt vores sponsorer