T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

194317_142447909153958_3290348_o.jpg

Underholdning lørdag: Lokale Jens Varmløse spiller for 11.gang

18-03-2017

- ”Spil noget, vi kender!”, råber folk altid, men jeg ved jo ikke liiige, hvad lige præcis du kender, smågriner Jens Varmløse. Frontmand, guitarist og sanger i Version 1.0.
I år spiller han på Hjallerup Marked for 11.gang, når han og bandet ligesom sidste år deler scene med 80.Inc. lørdag aften mellem 19 og 02.

Jens Varmløse er født og opvokset i Hjallerup, hvor han boede i 20 år og gik i Hjallerup Skole. Hans far spillede i 70’erne på markedspladsen med de lokale helte Caroleines. Forældrene bor stadig i byen, mens Jens er flyttet med familien til Bindslev.

- Da jeg kom på Hjallerup Marked som dreng, gik jeg jo rundt og drømte om at spille der og var nok lidt misundelig, husker han. Det gik siden i opfyldelse med en række koncerter med bandet Sixpack, siden i forskellige andre konstellationer og i år altså for 11.gang i alt under navnet Version 1.0, der ret beset er det oprindelige Sixpack.

Efterhånden er der ingen tvivl om, at Varmløse og bandet har fanget, hvad folk vil høre. Himmelhunden virker selvfølgelig altid, siger han, men bandet kommer også til at tage chancer og tage noget nyt med – i år er det for eksempel et nyt nummer med Volbeat.

- Det er altid en rigtig god ide, at spille det folk godt kan lide, og det er meget, meget vigtigt at spille på gæstens præmisser. Det må gerne være folkeligt, og det må gerne kunne vælte teltet, siger han.

De senere år er Varmløse kun kommet på Hjallerup Marked om lørdagen, da han ofte spiller andre steder weekendens andre dage. Og så er tålmodigheden måske ikke længere til at gå alle gader op og ned.

- Vi er mange børn af byen, der taler om juleaften og Hjallerup Marked, og for mig og de andre venner på scenen er der ikke ret meget, der er større end det. Når 2500 mand er enige om at holde fest, så bliver det intenst, og så møder man selvfølgelig mange man kender, siger han.

Version 1.0 spiller i Markedsteltet lørdag 3.juni i selskab med 80.Inc.
Samme aften kan du i Markedskroen høre kopibandet Greatest Hits og Ole Gas, der som navnet antyder gør sig i utrolige Kim Larsen kopier.
Stalden tilbyder irsk og skotsk folkemusik fra Wegdwood Duo, inden Spin Off lukker aftenen.
Lørdag aften i markedsteltet skydes i gang af et folkeligt gensyn, vi løfter sløret for senere. 

Støt vores sponsorer