T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

pia.JPG

Mød de frivillige - Pia Bjørnsgaard Møller, ny i Informationen.

02-11-2017

”Det kommer jo vores børn til gode”. 

Det er fredag middag på Hjallerup Marked. Siden lidt i otte har Pia haft sin første vagt nogensinde i Informationen, der ligger i Markedshallen og vender ud mod pladsen og Markedsteltet. 

- Jeg blev shanghajet af en af dem jeg sidder i håndboldungdomsudvalget med. Jeg vil gerne hjælpe til, når jeg bor her i byen. Det kommer jo vores børn til gode, siger hun. 

I Informationen kommer kræmmerne forbi, når de skal have hjælp til at finde deres plads. Der udleveres badepoletter og her er generelt service og hjælp til alle de markedsgæster, der måtte have spørgsmål om stort og småt. 

"Der er måske ikke sket noget vildt morsomt, men det er bare rigtigt hyggeligt at være her", siger hun mod vagtens slutning. 

Senere i markedsdagene venter en tjans på Campingspladsen der traditionelt varetages af håndbolddelen af Hjallerup Idrætsforening. "Jeg har en pige på 11, der skal i 6.klasse næste år, så der skal vi tidligt op og gøre rent."
Det er altid forældrene til Hjallerup Skoles 6. klasser, der rydder markedspladsen op i de tidligste morgentimer for at indsamle tilskud til Bornholm-turen senere på sommeren.  

 

Støt vores sponsorer