T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

02.jpeg

Jette vandt en bil på en NITTE til årets Hjallerup Marked

04-06-2014

De 2 biler man kunne vinde for 5 kr. til dette års marked er begge blevet afhentet. 

For traditionsrige markedsgæster, ved man efterhånden godt at Borgerforeningens tombola har en bil som hovedgevinst, og 2014 var ikke anderledes, da der blev udtrukket en Citroën C3 til en værdi på 135.000 kr. Til dette års marked. Vinderen blev Laila Johnsen fra Grenå, der jublede højt da hun fik overrakt nøglerne til hendes nye bil søndag aften.

Men i år havde man valgt at have 2 biler som gevinster, således man udover hovedgevinsten også havde den lidt mindre Citroën C1 til en værdi på 85.000 kr. – men som Nittegevinst. 

”Vi syntes det kunne være sjovt at alle der købte lodder hos os, og som ikke trak én af de mange gevinster stadigvæk var med i lodtrækningen om en bil, og så var vi selvfølgelig spændte på om vi fandt en vinder, når det nu var på en nitte – men det gjorde vi heldigvis” fortæller tombolaens PR mand, Anders Mundelin Pedersen

Mandag morgen gik Jette Pedersen fra Agersted ind på markedets hjemmeside for at finde det nittenummer der udløste bilen, og var lige ved at få kaffen galt i halsen da nummeret så ud til at matche. Flere venner blev tilkaldt for at se med deres øjne om det nu var rigtigt før hun ringede til tombolaen og fortalte hun havde vinder-nitten.

”Det var en fantastisk oplevelse da Jette kom forbi markedspladsen mandag middag hvor vi gik og var ved at rydde op. Hun kom med hendes lod i hånden, jeg kiggede på det og så på hende og sagde: tillykke med bilen, hvorefter hun åndede helt lettet op; åh nu kan jeg endelig slappe af, sagde hun – og 2 timer senere havde hun været i Aalborg hos Kjærsgaard Auto og fik udleveret sin nye bil – som altså var vundet på en Nitte, og hvor var det fantastisk” Slutter Anders Mundelin

 

 

Støt vores sponsorer