T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

asset_4314[1].jpg

60 års jubilæum i Hjallerups Tombola

23-05-2011

Tiden går stærkt, og hvor det hele startede for 60 år siden med en Kvie som hovedgevinst, så kan vi nu afsløre at årets hovedgevinst, her 60 år senere, er intet mindre end en fabriksny Nissan Juke 1,6 Visia til en værdi tæt på 260.000 kr.
- Det er faktisk mere end tombolaen plejer at have gevinster for i alt.

”Det er klart at et jubilæum skal fejres, at det så er blevet muligt at fejre med så stor og flot en hovedgevinst er uden tvivl takket være vores sponsorer og ikke minst ABS Auto i Brønderslev der leverer bilen til tombolaen. Men det har også betydet at vi har skruet op for hele vores gevinstsum, så den i år er på over 350.000 kr, hvilket er 100.000 mere end normalt – og det er jo bare helt fantastisk” fortæller tombolaens formand, Henrik Ladefoged.

Gennem de mange år har der været rigtig mange heldige vindere i Tombolaen, men sandsynligheden for at alle præmierne bliver vundet afhænger naturligvis af salget af lodder ”Vi har én gangi vores lange historie prøvet at have udsolgt, og det var tilbage i 2009, så vi satser naturligvis på højt solskin og fire herlige dage i år, så vi kan få udsolgt igen og komme af med alle de herlige gevinster” smiler formanden.

Blandt de øvrige hovedgevinster er 2. præmien en luksus dobbelt elevationsseng fra Erling Christensen Møbler til en værdi på 30.000 kr. og 3. præmien er et herligt midt-uge ophold i spahus hos Skallerup Klit til en værdi på 5.500 kr.

Derudover er der masser af andre gevinster på hylderne, faktisk har tombolaen over 300 øvrige gevinsterpå hylderne, lige fra vinpakker til isenkram, legetøj og grilludstyr.

Nitter er der desværre også kommet nogle stykker af i tromlerne, men også her er der mulighed for gevinst, for Tombolaen udtrækker ikke mindre end 3 stk. af den lækre kuglegrill fra Cadac til en værdi på 2.500 kr. pr. stk.

Et eventuelt overskud fra Tombolaen går ubeskåret til Hjallerup Borgerforening der støtter almene formål i byen, samt står for byens flotte anlæg, afholdelse af Sankt Hans og meget mere. Netop på grund af disse mange tiltag oplever Hjallerup Borgerforening i disse år en stor tilslutning af nye medlemmer, hvilket Borgerforeningen er meget taknemmelig for.

Yderligere spørgsmål kan rettes til formand Henrik Ladefoged, på tlf.: 25 65 28 75, eller presseansvarlig Anders Pedersen på mob.: 26 22 21 22.
 

Støt vores sponsorer