T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

Den 30. maj – 2. juni 2019

Frivillig hjælper i 2018

Tilmeld dig direkte her eller tilmeld dig ved at udfylde skema.

Vi har brug for dig! Vi imødeser din tilmelding senest 15. april.

Har du særlig interesse for PR-arbejde, så kig her.

Markedsudvalget har brug for frivillige før, under og efter markedet. Jeres indsats gør Hjallerup Marked til den fortsatte succes.

Vi håber også, at der kommer nye frivillige til, så alle dermed får en sjov oplevelse og samtidig får givet sit bidrag med sin arbejdsindsats til byens fortsatte udvikling.

Husk at uanset hvor vi hjælper, og uanset om vi hjælper før, under eller efter markedet, er vi alle en nødvendighed for i fællesskab at skabe Hjallerup Marked.

Nyheder i 2018

  • Efter stor efterspørgsel bliver der nu forprang for det modne publikum torsdag aften i Stalden. Der er udskænkning og musik.
  • Specialøl sælges i Stalden torsdag aften og i BeerBaren resten af markedet. 
  • Satelitbar 7 flytter ind i Biddet, der får et større telt for enden af markedsgaderne ved Ridestadion.
  • Vi laver et område, hvor vi sætter særlig fokus på salg af antik, lopper og andre gode ting fra gemmerne. Der kommer bl.a. en ekspert, der kan vurdere din gamle ting og sager.

6 gode råd - når du er frivillig

  1. Arbejd med omtanke!
  2. Pas på dig selv og dine kolleger
  3. Brug hjelm, når det er påkrævet
  4. Brug kun trucks m.v., hvis du må
  5. Pas på, når du arbejder på stiger og lifte
  6. Brug beskyttelsesudstyr, når det kræves
          "Vi har ikke brug for helte -
kun for gode hjælpere"

 

Fra en diskussion på vores facebook-side...

Ved ordet Frivillig menes der, at man bidrager med sin hjælp, arbejdskraft og kompetencer til noget, uden at få betaling for det - hverken i form af penge eller andet.

Hvis man under en vagt eller et arrangement får mad og drikke, skal dette opfattes som et gode og ikke løn. Man er forhåbentlig frivillig, fordi man vil støtte op om et godt initiativ og bidrage til fælleskabet. Mange frivillige er også en del af de foreninger, der senere hen modtager tilskud fra events som dette.

Motivation for at være frivillig er ofte at føle sig som en del af noget større, et fælleskab, at man kan udvikle netværk, og man får gode og positive oplevelser med venner og familie. Et skulderklap til de mange hænder, både før under og efter markedet...

Cecilia Oddermose, Nibe

Vi ses på Hjallerup Marked 2018

 

Støt vores sponsorer