T O P 3 E VEN T I D ANMAR K
29. maj - 1. juni 2025

Årets marked gav over to millioner kroner til Hjallerup by

Når vi spørger vores flere end 2000 frivillige, hvorfor de engagerer sig i Hjallerup Marked, er svaret oftest det sociale, og at de gerne vil gøre noget godt for byen.

Dén opskrift har siden 1966 båret vores marked og udviklet vores by, og i år får byen glæde af 2.045.172 kroner. Årets resultat blev som altid præsenteret på det årlige repræsentantskabsmøde i november. Samlet set gav årets Hjallerup Marked et overskud på 4 millioner kroner.

– Vi har lavet et resultat, der meget ligner sidste år, og hvor vi via vores fantastiske frivillige igen kan give et rigtig pænt overskud til byens foreninger, siger Stefan Jacobsen efter sit første år i formandsstolen.

Overskuddet fra Hjallerup Marked har i år sendt store bidrag til Hjallerup Idrætscenters kommende hal 3, centerområdet i Hjallerup og også støttet Hekla, Musikforeningen, Rideklubben, EKKO, Svømmeklubben Søhesten, DCH og Hjallerup Billardklub.

– Vi er stolte over resultatet i et år, hvor vi også kunne undgå prisstigninger på pladsen, selvom inflation og energikrise satte sit præg på udgifterne til vores marked, siger Stefan Jacobsen.

Næste år kan Hjallerup Marked fejre sit 280-års jubilæum. Som altid den første weekend i juni.