T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

c80d044781fef211a822a507862521d8.JPG

Velkommen til Nordeuropas største hestemarked

31-05-2016

Danmarks nok ældste heste- og kræmmermarked er afviklet siden 1774. Siden 1966 har de frivillige og paraplyorganisationen Hjallerup Samvirke stået for afviklingen og delt overskuddet til fordel for byen. 200.000 gæster, 400 heste, omkring seks kilometer kræmmerboder og godt 2000 frivillige forventes igen i år til Hjallerup Marked. Vi glæder os til se jer!

PROGRAMMET ER KLAR
Musikprogrammet er i år udvidet, så du får musik nonstop i tre telte. Forprangsfesten torsdag præsenteres igen i år i samarbejde med ANR. Læs programmet lige her
 

Som noget nyt har campister i år kunne forhåndsreservere plads på vores campingarealer. Interessen har været stor, ligesom vi med glæde igen kan konstatere, at kræmmerpladserne er tæt på udsolgt – over 95% er væk.

OMFATTENDE PROGRAM PÅ HESTEPLADSEN
Vores ny ridestadion kommer for alvor til sin ret med opvisninger og konkurrencer på begge baner alle tre dage.
Læs hele programmet her

”HJALLERUP MARKED” UDKOMMER SOM BOG
- Hvad er Hjallerup Marked? Det er lettere at svare på, hvad Hjallerup Marked ikke er. Her kommer alle slags mennesker fra bønder til baroner, fra stoddere til stjerner. Sådan skriver forlaget Turbine om den ny bog, der præsenteres på markedspladsen fredag. Mød også forfatteren Lone Beck.

 

Både regional og landsdækkende presse vil igen i år være massivt til stede på Hjallerup Marked. Vi har blandt andet tilsagn fra TV2 Fri, TV2 Vejret, Nordjyske, Versus på DR1 og TV2 Nord Saldo, der alle sender både direkte programmer og optager reportager fra markedspladsen. 

 

REKORDFORSØG I ROMERLYS

De superprofessionelle fyrværkere fra Danish Fire Works ApS afslutter forprangs aftenen torsdag med et verdensrekordforsøg i affyring af romerlys, som i sammenligning med et traditionelt fyrværkeri ikke sviner og larmer i samme omfang. Affyringen finder sted på det normale parkeringsareal langs Tryvej cirka klokken 22. læs mere her 


STORE FADØL OG SPECIALBAR
Danskernes stigende interesse for specialøl får os i år til at præsentere en specialølsbar i samarbejde med Tuborg. I de unikke omgivelser på torvet kan du finde seks forskellige mærker fra Tuborg – blandt andet Grimbergen.
Dertil kommer nyheder i barerne som Tuborg Classic, en bar i Markedsteltet med friskpresset appelsinjuice med eller uden vodka samt valgmulighed mellem store og små fadøl.

KELD & HILDA TIL PENSIONISTFROKOST
Hjallerup Marked er traditionen og igen i år åbner vi fredagen med markedsgudstjeneste og frokost for byens pensionister. Keld & Hilda leverer igen i år den musikalske underholdning. læs mere her

Støt vores sponsorer