T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

30_BRDR_MARKED_9.jpg

Traditionernes marked – med enkelte nyheder

08-05-2015

Hjallerup Marked bygger på traditioner fra 1744, og det er kun naturligt, at udskiftningerne fra år til år er minimale. Når du ankommer, findes parkeringsarealerne, campingpladsen, hestene og informationen det samme sted som sidst. Torvegrillen serverer stadig den obligatoriske kæmpehotdog, der er stegt flæsk i Markedskroen, og der løber stadig Tuborg i ølteltenes haner. Alligevel er noget anderledes.

Først og fremmest betyder det ny hestestadion en omrokering på hele hestepladsen og de torvegader, der fører derop. Formålet er, at hestestadion, hestehandel, kræmmerboder og til dels tivoli i højere grad smelter sammen og forenes, så en dag på Hjallerup Marked vil rumme alle indtryk.
Kræmmergaderne har i år fået en lidt anden opbygning end de seneste år, hvilket også vil kunne ses på oversigtskortet i denne avis.
Børn og forældre vil opleve, at børneområdet i år er blevet overdækket og tilmed har fået en ny placering. Hvis du vil danse i Markedsteltet, vil du måske nyde godt af, at de helårsfrivillige i ”Torsdagsklubben” har brugt en stor del af vinteren på at lave nye gulvplader til teltet. Pladsudvalget forsøger i år at værne lidt ekstra om de gæstende kræmmere, da der tilbydes badeforhold på selve markedspladsen og ikke kun i Hjallerup Idrætscenter.  

Støt vores sponsorer