T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

hjallerup.jpg

Tak for et for-rygende varmt Hjallerup Marked

04-06-2018

Med sol, blå himmel og temperaturer, der alle dage vuggede nær 30 grader har Hjallerup Marked 2018 været varmt for både gæster og frivillige.

I den skønne sommersol har alle i fællesskab igen i år skabt det Hjallerup Marked, vi drømmer om resten af året. Fire dages mangfoldig og levende folkefest for glade kræmmere, hestehandlere, tivolifolk, gøglere og musikere, sikkerhedspersonale, samarbejdspartnere og vigtigst af alt flere hundrede tusinde festlige gæster og fantastiske frivillige.

Hjallerup Marked er i sandhed #nogetvigørsammen. Uanset om du er til håndslaw, karuseller, loppefund eller svalende fadøl, så er DU med til at skabe den helt særlige markedsstemning, der ikke kan beskrives her, men som vi alle sammen elsker og vender tilbage til år efter år efter år. Fra børnetivoli til pensionistfrokost. Fra gudstjeneste til ANR live.

Politiet melder om et roligt marked, dyreværnsfolk og dyrlæger har været glade for ekstra tiltag med hø og vand på hestepladsen og uden at have gjort regnskabet op, tegner det yderst lovende for Hjallerup Samvirke og by.

Når vi mødes den første weekend i juni næste år, så er det Hjallerup Marked nummer 275 i rækken. Vi rammer Kristi Himmelfartsdag, så det vil blive fire lange markedsdage fra torsdag morgen til søndag aften.

Vi glæder os allerede til at skrive videre på historien sammen med jer – gæster og frivillige. Vi er alle sammen Hjallerup Marked, og fra alle ender af organisationen skal lyde et TAK FOR 2018.

Støt vores sponsorer