T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

resultat-bredformat1_700.png

Sussi & Leo vender tilbage til Hjallerup Marked

26-03-2017

I 45 år har Sussi & Leo levet som par privat og på scenen. I år venter koncerter i både Grønland og Tyrkiet, og så på Hjallerup Marked, hvor parret hidtil kun har optrådt en enkelt gang i 2009.

- Det er skideskægt at spille på markeder over hele landet. Det vi især godt kan lide et sted som Hjallerup er, at her både kan være unge, gamle og midt imellem. Et marked er for alle, siger Sussi om den forestående optræden i markedsteltet. 

Den underholdende duo var skolekærester og har spillet musik på fuld tid, siden de var 18. De startede som suppe-steg og is-musikanter, inden de blev husorkester i Skagen – først på Brøndums Hotel og siden på den legendariske hjemmebane, Skansen. I 23 år stod de aften efter aften på samme scene, inden de i 2003 stoppede for at starte deres eget sted, Ritz i Frederikshavn.
Siden 2010 har parret turneret over hele landet og har de seneste år optrådt som trio med Thomas Ehrenreich som trommeslager.  

- Vi kommer med en blandet landhandel, ligesom på Skansen, og tør godt love både ”Himmelhunden” og ”Smoke on the Water”, siger Sussi.
Hun og Leo har ikke privat været faste gæster på markedspladsen, men kommer helt sikkert i god tid lørdag 2.juni, så de når boderne rundt, inden de træder op på scenen i markedsteltet.

Trio Sussi & Leo spiller lørdag klokken 16.

 

Støt vores sponsorer