T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

Rideklub.jpg

Stort springstævne og DM-kvalifikation på Hjallerup Marked

06-05-2019

Det hidtil største samarbejde mellem Hjallerup Marked og Hjallerup Rideklub kan opleves på Ridestation, når der onsdag til lørdag kan forventes op mod 1000 starter i et omfattende ridestævne. Stævnet bliver et af de største nogensinde i Hjallerup rideklubs historie.

-Det er superligaen indenfor springning, lover centerleder Anders Vestergaard Carlsen fra HRV.

Hjallerup Rideklub afvikler i markedsdagene et af bare fire kvalifikationsstævner til spring-DM for hold. 17 hold af hver fire ekvipager deltager. Dertil kommer landsstævnet med bla. ”Frandsbjerg Marked Grand Prix” og ”Alfarvad Youngster Tour” for 5-7 års heste.

Hjallerup rideklub ser frem til igen i år, at kunne fremvise springning på højt niveau for det særlige markedspublikum.

-De store stævner er typisk kun for hestefolk. På markedspladsen giver det en helt særlig stemning, når folk, der ellers ikke går op i hestesport, står og hænger ind over hegnet og mærker suset, når en hest sætter af, så jorden ryster, siger Anders Vestergaard Carlsen.

-Det er en atmosfære og en stemning, der løfter det hele, og som ikke findes på samme måde noget andet sted i Danmark, mener centerchefen fra Hjallerup Rideklub.

Udenfor banen tilbyder HRV traditionen tro ponytrækning for de mindste. Besøg Hjallerup Rideklubs hjemmeside for nærmere information om stævnet.

Støt vores sponsorer