T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

am_elten2.jpg

Stor søndag med På Slaget 12

30-03-2017

Et af landets mest elskede poporkestre de seneste 30 år gæster Hjallerup Marked, når På Slaget 12 spiller i markedsteltet søndag aften. Ann-Mette Elten og bandet deler scenen med De Spildte Talenter.

Årets marked strækker sig som bekendt til og med mandag, og derfor er der i år lagt op til en ekstra stor søndag aften i markedsteltet.

På Slaget 12 brød igennem med deres selvbetitlede debutalbum i 1986, hvor ikke mindst singlen ”Hjem Til Aarhus” siden har stået som et hit for generationer. På denne side af årtusind-skiftet har På Slaget 12 udviklet sig til et storslået partyband med flere 50’er og 60’er-hits, der også er udgivet på flere plader under navnet ”Let’s Dance”.

Andet navn i Markedsteltet søndag aften er De Spildte Talenter. De fire mænd beskriver sig selv som ”ikke bare et almindeligt danseorkester” og har de senere år spillet festlige koncerter over hele landet.

Søndag aften lukker Markedskroen klokken 18, men Stalden byder på musik hele aftenen. På Slaget 12 og De Spildte Talenter holder fest i markedsteltet frem til klokken 02.

Støt vores sponsorer