T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

DSC_0384.JPG

Snitterne fra nitterne ved Hjallerup Marked

25-05-2016

Snup et vinderlod i Hjallerup Borgerforenings tombola – og kør derfra i hovedgevinsten, der traditionen tro er en bil.

Hovedgevinsten blev sidste år vundet på et gratis lod, så naturligvis er der også i år et gratis lod at hente i tombolaen, hvis folk medbringer rabatkuponen fra Markeds-flyeren.

I år er der skruet ekstra op for de gevinster, som besøgende ved Hjallerup Marked kan vinde i borgerforeningens tombola. Hovedgevinsten er ikke mindre end en Toyota Yaris til en værdi af 147.575 kroner, sponsoreret af Novabil A/S.
 

Gevinster for en kvart million

Samlet set vil borgerforeningen lange gevinster over ”disken” i tombolaen til en værdi på en kvart million i de tre dage, markedet varer. Og antallet af gevinster er 25 pct. større end tidligere år, så der bliver forhåbentlig travlt.

En anden af årets nyheder er, at de, som køber lodder for over 200 kroner, får en rabatkupon til en værdi på 100 kroner til rikkitikkishop.dk.

Opfordringen fra Hjallerup Borgerforenings presseansvarlige, Anders Mundelin Pedersen lyder:

”Køb rigeligt med lodder. Gennemsnitsværdien for en gevinst er på ca. 300 kroner – og et lod koster kun sølle fem kroner. Køber du for 200 kroner, får du 100 kroner til at bruge i webshoppen – og 40 lodder med hver fire chancer for at vinde i tombolaen. For hvert lod er der nemlig fire vinderchancer, da vi som altid arbejder med fire gevinstchancer per lod; nemlig hovedgevinster, hyldegevinster, stav & vind-gevinster og nittegevinster. Der er altså ganske gode odds for at gå hjem fra markedet med en præmie eller et gavekort”.

 

De mange skønne hovedgevinster

Ud over, at den heldige vinder af 1. præmien kan køre fra markedet i en bil til knap 150.000 kroner, som han har vundet for 5 kroner, er der to citybikes med cykelhjelme og andet udstyr til en samlet værdi på 13.998 kroner fra Vendelbo Cykler som 2. præmie. 3. præmien er en Variant-trailer sponsoreret af Hjallerup Maskinforretning.

 

Hvad så med nitterne?

Som noget nyt i år udtrækker lykkens gudinde hver dag en nittegevinst blandt alle de nitter, der er blevet solgt indtil dag.

De, der løber af med nittegevinsterne fredag og lørdag, kan fede den i et år, da de vinder ét års forbrug af KIMs Chips og Coca Cola. Den heldige, som søndag får snitterne i det vindende nittelod søndag, kan bruge resten af sommeren på at sidde foran sin nye 49 tommer Panasonic -fladskærm, mens han eller hun sender TV-Center Dronninglund en kærlig tanke. De er nemlig sponsor af søndagens nittegevinst til en værdi af 9.000 kroner.

 

Overskuddet går til lokale aktiviteter i Hjallerup

De frivillige i Hjallerup Borgerforenings tombola håber på at få udsolgt, da et eventuelt overskud går ubeskåret til aktiviteter i byen.

 

For yderligere informationer kontakt

Anders Mundelin Pedersen, presseansvarlig på 26 22 21 22

 

Støt vores sponsorer