T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

Lune-Carlsen.jpg

Mere markedsmusik i markedskroen

23-03-2018

I år skruer vi endnu mere op for den gode musik i Markedskroen. Teltet er det næststørste på Hjallerup Marked og kombinerer mad, drikke og børneunderholdning i dagtimerne og den gode klassiske markedsmusik om aftenen. Markedskroen er mere intim og mindre løssluppen end Markedsteltet, uden at gå på kompromis med den helt særlige markedsstemning folk rejser langt for at opleve på Hjallerup Marked.

Fredag aften byder på ”Hopeless” og ”Feed The Cat”, der er et klassisk kopiband, der spiller hits fra 60’erne til i dag.
"Back on track" spiller musik fra de sidste årtier og har et meget bred repetoire - de deler scenen med ”Lune Carlsen”. Jan Carlsen, der siden 2003 har udviklet sig til Danmarks (måske) bedste Kim Larsen kopi.

I Markedskroen spiller musikken hver aften til klokken 2, og det er udover Markedsteltet det eneste sted, hvor festen varer til lukketid.

I år bruger vi igen Stalden som et bedre spisested og byder på dæmpet musik i country- og folkgenren, men lukker ned hver aften klokken 21.

Støt vores sponsorer