T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

Frivillig.jpg

Rekordmange frivillige sikrer Hjallerup Marked pænt resultat

11-12-2019

Hjallerup Markeds 275-års jubilæum havde rekordmange frivillige hjælpere, og ender med et solidt overskud til glæde for hele byen.
Selvom markedsvejret i år var en blandet omgang, viser Hjallerup Marked 2019, at vi stadig samler alle typer af gæster fra hele landet. Oveni kommer den altid utrættelige frivillige hjælp, der gør det til en kæmpe fornøjelse at lave og afholde marked år efter år.
- Vi brugte vores jubilæumsmarked til at kredse lidt ekstra for både vores mange frivillige og vores mange gæster – blandt andet med et stærkere musikprogram med store koncerter allerede torsdag eftermiddag, siger formand Keld V. Nielsen.
Han kunne tirsdag aften præsentere et samlet overskud på 3,5 millioner kroner for Hjallerup Marked 2019, hvoraf de 1,5 millioner kroner går til den fælleskasse i byen, som byens foreninger kan søge penge fra.
Årets resultat blev som altid offentliggjort på repræsentantskabsmødet i Hjallerup Kulturhus.

- Vi kommer ud af vores jubilæumsmarked i god form og er klar til fremtiden, siger Keld V. Nielsen, der sammen med Markedsudvalget og de mange frivillige ledere allerede er ved at planlægge næste års marked.

Hjallerup Marked 2020 begynder med forprang torsdag 4.juni og varer til søndag 7.juli inklusiv Grundlovsdag fredag.

Støt vores sponsorer