T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

unnamed.jpg

Hjallerup Marked følger den aktuelle hesteherpes – men markedet afholdes ‼️

10-05-2018

I onsdagens udgave af Nordjyske Stiftstidende kan man læse, at flere markeder er udfordret af den aktuelle virussygdom hesteherpes, der som navnet siger kan ramme heste. På weekendens Sindal Marked har de måtte droppe heste på pladsen. Artiklen kan dog give det indtryk, at afviklingen af Hjallerup Marked kan komme i fare. Det må vi i Markedsudvalget afvise. 


Hjallerup Marked er selvfølgelig bekendt med den aktuelle hesteherpes, og sammen med markedets dyrlæger og veterinære myndigheder følger vi situationen nøje. Vi håber naturligvis, at hesten igen i år bliver en central del af Hjallerup Marked, men bliver det nødvendigt, vil vi naturligvis afvise alle heste på markedspladsen, som det desværre har været tilfældet i Sindal. 


Hesten har siden 1744 været en afgørende del af Hjallerup Marked, men selv hvis hestene må udelukkes i år, gennemfører vi alle andre aktiviteter. Der vil være fire dage med gratis underholdning for børn og voksne i fire telte, mere end fem kilometer kræmmerboder i år med et udvidet fokus på antikviteter, Nordisk Tivolipark og generelt bare den ægte gammeldags markedsstemning, folk rejser langt for at opleve. 
Løbende opfølgninger om hestepladsen følger frem til Hjallerup Marked 2018.

Støt vores sponsorer