T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

hjm.PNG

”Hjallerup-ånden” slog til igen – overskud på 3,7 millioner kroner

26-11-2014

Vi gjorde det igen. Årets fire dage lange Hjallerup Marked i bagende sol gav et samlet overskud på 3,7 millioner kroner til byen. 

Markedsudvalgets formand, Dennis Kvesel, fremlagde tirsdag aften tal og beretning ved det årlige repræsentantskabsmøde i Hjallerup Samvirke og sendte i samme anledning roser videre til de flere end 2000 frivillige. 

Sammen som et stærkt fodboldhold
Dennis Kvesel sammenlignede fællesskabet med en professionel og ambitiøs fodboldklub, hvor Hjallerup Samvirkes forretningsudvalg er målmand, Markedsudvalget forsvar og de frivillige sprudler i angrebet. 
- Men jeg mener, at hemmeligheden bag vores succes i markedsdagene ligger i en bundsolid midtbane af i alt 104 ledere, der udgør maskinrummet, sagde formanden undervejs. 
I alt bidrog rekordmange frivillige til årets Hjallerup Marked. Foruden lederne tog 2078 ildsjæle del i arbejdet gennem tilsammen 4619 vagter. Tak til alle, der bidrog. 

Samarbejdsaftaler og udsigt til jubilæum 
I beretningen gik Dennis Kvesel desuden igennem flere af de samarbejdsaftaler, der er lavet og forlænget i løbet af året med bl.a. BC Catering, Tuborg, Nordisk Tivoli, Beredskabsstyrelsen, Brønderslev Kommune, Politiet, Falck, Samaritter, dyrlæger, Dyrenes Beskyttelse, veterinære myndigheder og Fødevarestyrelsen, og kiggede en smule frem på det kommende år. 
Hjallerup Samvirke kan næste år fejre 50 års jubilæum, og det er således 50. Gang at frivillige står for afviklingen af Hjallerup Marked. Det vil blive markeret på en endnu hemmeligholdt måde. 

Hjallerup Marked 2015 afvikles fra 5-7. Juni 2015. 

Støt vores sponsorer