T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

Flemmingfiol.jpg

Flemming Fiol til Forprang

17-03-2018

Når Hjallerup Marked åbner teltdugen til forprang torsdag 31.maj er Flemming Fiol tilbage på scenen. Den skattede spillemand gør comeback i et længe ønsket forprang i Stalden. Samtidig holder vi fast i ”ungdomsfesten” i Markedsteltet i samarbejde med ANR.

- Vi er super glade for vores torsdag aften i Markedsteltet, men det er ingen hemmelighed, at mange lokale har savnet det forprang, der var engang, hvor vi åbnede Hjallerup Marked i mere intime rammer og for de lokale. Det er dét, vi vil ramme med Flemming Fiol i Stalden”, siger Stefan Jacobsen fra pr-udvalget.

Flemming Fiol har i flere år spillet for proppede telte på Hjallerup Marked. Først i hedengangne Engelsk Pub og de seneste gange i Stalden, hvor klassikere som ”Den Toppede Høne” og ”Fiskerne fra Hvide Sande” har sendt ustoppelige markedsgæster på trægulvet. Fiol, der også er pianist, har se senere år skåret ned på de løsslupne violin-koncerter, så kom fordi til en helt særlig åbningsaften.

I Markedsteltet åbner vi som nævnt endnu engang Hjallerup Marked med en hit-baseret ANR-aften. Navne og program holder vi hemmeligt lidt endnu.  

Støt vores sponsorer