T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

maxresdefault.jpg

Elias har talent! – barnestjernen kommer selvfølgelig på Hjallerup Marked

08-04-2017

10-årige Elias Høgsted er stormet i finalen i TV2s Danmark har Talent. Hjallerup-knægten tager sin charmerende rap med på markedspladsen lørdag klokken 12:00.

Dommerne i TV2s lørdagsprogram, Danmark har Talent, blev blæst bagover allerede ved audition, og Jarl Friis Mikkelsen kastede sin guldknap efter 10-årige Elias. Han er i finalen på TV2 lørdag 8.april, og lørdag 3.juni gæster han Hjallerup Marked.
Drengen er fra Hjallerup og skriver tekster om skole og venner sammen med sin far. Med på scenen har han fire dansere, og de optræder alle i Markedskroen lørdag 3.juni klokken 12:00.

Alle markedsdage har naturligvis underholdning til de mindste. De fleste lyse timer i Markedskroen er forbeholdt børn og forældre.

Postmand Per, Sherif Haps og Brandmand Sam er nogle af de navne, du kan glæde dig til. Hiroyo tilbyder ansigtsmaling fredag og lørdag, søndag er der trylleshow og tegnekonkurrencer med Hr. Plys, og mandag kommer Cirkus Gustav med både trylleshow og jongleringsworkshop.
Husk også at der igen i år er Børnekræmmermarked på torvet lørdag mellem 10 og 15. 

Hjallerup Marked er hygge, sjov og barnlig glæde for os alle sammen, og vi glæder os igen i år til at tage imod vores yngste markedsgæster!

Støt vores sponsorer