T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

1.-4. juni


2023

2019-05-08_(3).png

De bedste markedsråd!

28-05-2019

De bedste markedsråd!

I morgen tidlig sker det! Hjallerup Marked 2019 bliver skudt i gang! Du har sikkert planlagt det hele, men her på falderebet får du lige et udpluk af de bedste råd fra de mest rutinerede markedsgængere, vi har kunnet støve op:

 1. Vejrguderne sig fra deres lidt ustadige side i den kommende weekend med både sol og regn, så husk …
  1. Varm trøje, lukkede sko og regntøj. En kold øl smager bedst med varme, tørre tæer.
  2. Solcreme. Stribet flæsk hører til i grillbaren.
 2. Drop stiletterne og pak de komfortable sko. Også til fest om aftenen. Ellers ligner du en nybegynder.
 3. Lokalisér samarit-teltet, så snart du ankommer til pladsen. Bevares – uheldet sker sjældent,  men hvis det gør, er det godt at kende vejen i stedet for at fare rundt på må og få. Det ligger ved siden af Markedskroen (det andetstørste telt tæt på hegnet), og de har alt fra plastre og koldt vand til bårer og ambulancer.
 4. Toiletterne skal bruges til både nummer 1 og nummer 2. Og når du nu er der, så læn dig tilbage og nyd, at de frivillige gør rent hele tiden.
 5. Mærk børnene med telefonnumre, i tilfælde af at de bliver væk. Kuglepenne dur, sprittusch er bedre, men en langtidsholdbar løsning hos en af markedets tatovører er mest effektiv.
 6. Smid dit affald i skraldespandene. Selv skraldespande har følelser og har brug for at føle sig vigtige.
 7. Alle elsker en Markeds-hotdog, men kun fra grillen, så undgå at lade din hund sidde i en alt for varm bil. Tag den hellere med ud på pladsen eller lad den blive hjemme – og nyd din hotdog uden skrupler.
 8. Husk at drikke vand. Selvom øl føles som vand i halsen og for det slørede øje tilnærmelsesvis kan ligne vand, så ER det ikke vand.
 9. Regel #1 i markedsdating: Husk at få et telefonnummer, hvis du finder dit livs udkårne.
 10. Og sidst, men bestemt ikke mindst: Giv en politimand, en paramediciner og en frivillig en high five. De er her for din skyld, så du får et fantastisk marked.

Spred markedskærligheden og fortæl os DIT bedste markedsråd her i tråden. #NogetViGørSammen

 

Støt vores sponsorer