T O P 3 E VEN T I D ANMAR K

5.-7. juni


2020

Frivillig hjælper i 2019

Vi har brug for dig! Vi imødeser din tilmelding senest 15. april.

Markedsudvalget har brug for frivillige før, under og efter markedet. Jeres indsats gør Hjallerup Marked til den fortsatte succes.

Vi håber også, at der kommer nye frivillige til, så alle dermed får en sjov oplevelse og samtidig får givet sit bidrag med sin arbejdsindsats til byens fortsatte udvikling.

Husk at uanset hvor vi hjælper, og uanset om vi hjælper før, under eller efter markedet, er vi alle en nødvendighed for i fællesskab at skabe Hjallerup Marked.

Tilmeld dig direkte her (eller tilmeld dig ved at udfylde skema).

Nyheder i 2019

  • Hjallerup Marked fejrer 275 års jubilæum i 2019, så der vil være ekstra musik og aktiviteter i markedsdagene.
  • I anledning af jubilæet får de frivillige en ekstra lækker t-shirt. Vi bliver så flotte alle sammen.
  • Der kommer et udendørs sted med fokus på salg af spiritus. Det kommer til at hedde Cuba Bar, og den nye bar ligger nord for Torvegrillen. "Vi er sikre på, at markedets gæster vil tage rigtig godt imod den nye bar", siger Rys fra Restaurationsudvalget og fortsætter "Vi glæder os i hvert fald til at præsentere et nyt udvalg af spiritus i markedsdagene".
  • Krybben og Loen har fået nyt, isoleret loft - så bli'r det nemmere at styre temperaturen, og lyden bli'r meget bedre, Glæd dig.

6 gode råd - når du er frivillig

  1. Arbejd med omtanke!
  2. Pas på dig selv og dine kolleger
  3. Brug hjelm, når det er påkrævet
  4. Brug kun trucks m.v., hvis du må
  5. Pas på, når du arbejder på stiger og lifte
  6. Brug beskyttelsesudstyr, når det kræves
          "Vi har ikke brug for helte -
kun for gode hjælpere"

 

Fra en diskussion på vores facebook-side...

Ved ordet Frivillig menes der, at man bidrager med sin hjælp, arbejdskraft og kompetencer til noget, uden at få betaling for det - hverken i form af penge eller andet.

Hvis man under en vagt eller et arrangement får mad og drikke, skal dette opfattes som et gode og ikke løn. Man er forhåbentlig frivillig, fordi man vil støtte op om et godt initiativ og bidrage til fælleskabet. Mange frivillige er også en del af de foreninger, der senere hen modtager tilskud fra events som dette.

Motivation for at være frivillig er ofte at føle sig som en del af noget større, et fælleskab, at man kan udvikle netværk, og man får gode og positive oplevelser med venner og familie. Et skulderklap til de mange hænder, både før under og efter markedet...

Cecilia Oddermose, Nibe

Vi ses på Hjallerup Marked 2019

 

Støt vores sponsorer